Home Beauty Clay & Glow Hydrating Moisturizer

Clay & Glow Hydrating Moisturizer

welkom! je bent een glow babe

by Debbie
1,9K views
Clay and Glow Hydrating Moisturizer

Op Instagram zag ik het huidverzorgingsmerk Clay & Glow voorbij komen en mijn nieuwsgierigheid werd gewekt. De schattige roze producten zijn ontwikkelt door de Nederlandse Julia Veer die kampte met een zeer gevoelige huid. In 2019 brachten zij en haar partner hun eerste product uit, de Pink Clay Mask. Momenteel bestaat de collectie uit maar liefst 13 verschillende producten en komen er vast nog nieuwe bij. Ik kocht onlangs de Clay & Glow Hydrating Moisturizer en mijn bevindingen lees je hier!

De Clay And Glow missie is eenvoudig te omschrijven in één zin: ”Natuurlijke en probleemoplossende huidverzorgingsproducten, maar dan ”schattig”!”. De producten hebben een Instagrammable look & feel, terwijl ze ook op basis van natuurlijke ingrediënten zijn geformuleerd.

Clay & Glow

De hydraterende moisturizer is zo geformuleerd dat het twee lagen van de huid hydrateert: de epidermis en de dermis. Het doel hierbij is om de huid te hydrateren, verzorgen, voeden, beschermen en te verzachten op langere termijn. Daarnaast helpt de moisturizer van Clay And Glow ook bij het vertragen van het verouderingsproces van de huid, bevat het een lichte kokosgeur (het parfum die hierbij gebruik wordt is hypoallergeen) en kan het elke ochtend en avond aangebracht worden. Daarnaast is de moisturizer 100% vegan en dierproefvrij (PETA approved), bevat het geen parabenen en bestaat het voor 97% uit natuurlijke ingrediënten. De moisturizer is dermatologisch goedgekeurd.

Voor elk huidtype geschikt?

Ik heb geen noemenswaardige huidproblemen alleen ben ik wat ouder en komen de eerste rimpels tevoorschijn. Dure crèmes heb ik geprobeerd en eerlijk is eerlijk, er zitten een paar geweldige tussen maar een crème met een iets vriendelijker prijskaartje geef ik ook een kans. De ingrediënten zien er goed uit en ik hou van natuurlijke huidverzorging.

Clay & Glow Hydrating Moisturizer Instagram

Voedende en verzorgende plantaardige oliën

De producten van Clay & Glow zien er door haar roze verpakking uit om op te eten. Ik denk zeker dat er veel #Instalikes zullen volgen. De hydraterende crème bevat veel voedende en verzorgende plantaardige oliën zoals kokos, olijf en jojoba olie. Het zal zeker de wat jongere doelgroep aanspreken die ook het stukje sociale media belangrijk vinden.

Clay & Glow Moisturizer Pinterest

Wat doet de Clay & Glow Hydrating Moisturizer voor mijn huid?

Maar goed, ik behoor tot de wat oudere doelgroep van 50+ en heb behalve de wens voor een gezonde glow ook graag een huidverzorgingsproduct die mijn kleine rimpeltjes wat gladder trekt. Nu ik ouder word merk ik dat mijn huid rondom de kaaklijn en hals wat slapper wordt en ook hiervoor zou ik graag een fijn huidproduct willen gebruiken. Maar het allerbelangrijkste voor mij is de gezondheid van mijn huid in het algemeen omdat ouder worden nu eenmaal een gegeven is. Een gezonde huid behouden is een van mijn belangrijkste uitgangspunten.

Wat ik fijn vind aan de Clay en Glow crème is dat zij licht aanvoelt op mijn huid en vermengbaar is met een foundation of een andere crème. Beiden verdragen elkaar erg goed en gedurende de dag is het geen probleem om nog een beetje crème op het gezicht aan te brengen. De crème voelt erg zacht aan en laat zich dus prima verdelen op mijn huid. De crème ruikt een beetje naar kokos maar deze verdwijnt vrijwel meteen nadat ik het heb aangebracht. Laat je hierdoor niet tegenhouden.

Clay & Glow Hydrating Moisturizer

Welkom! Je bent een Glow Babe

De Clay & Glow Hydrating Moisturizer is zeker het proberen waard! Ook wanneer je een wat oudere huid hebt zorgt deze crème ervoor dat hij mooi verzorgd eruit blijft zien. Kleine lijntjes worden optisch wat opgevuld waardoor er inderdaad een gezonde glow ontstaat. Mijn huid voelt na het gebruik zacht en oogt fris. Al met al ben ik zeer tevreden en ga ik zeker in de toekomst meerdere producten aanschaffen.

De producten van Clay & Glow zijn verkrijgbaar bij de website van Clay & Glow en bij ICI Paris. De Moisturizer heeft een inhoud van 75ml. Adviesprijs €29,95

Heb jij de producten van Clay & Glow eens geprobeerd?

Spread the love

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00