Home Happiness Kringloopgeluk: Kringloop Driebergen & Zeist

Kringloopgeluk: Kringloop Driebergen & Zeist

by Debbie
6,9K views
Header Kringloopgeluk

Momenteel vind ik niets leuker om mijn autootje te pakken en een dag of middag de kringloop te bezoeken. Het kringloopvirus is weer toegeslagen nadat ik de vijfdelige documentaire over de kringloopwinkel, die tijdens de feestdagen is uitgezonden, heb gezien. Het was een hartverwarmende serie!

Ik zal proberen wat meer kringloop tips met jullie te delen want ik hoef mijn adresjes niet geheim te houden. De kringloop is hot en hoe meer zielen, hoe meer vreugde zullen we maar zeggen. Ik ben bij de kringloop in Driebergen geweest en daarna naar de grote vestiging in Zeist. Ik ben zeker geslaagd en wil mijn kringloopschatten graag met jullie delen.

Kringloopwinkel Driebergen

De Kringloopwinkel in Driebergen is niet zo groot en zit gevestigd in de winkelstraat van Driebergen. Je kunt er veel snuisterijen vinden zoals brocante dingetjes en ook wel wat huisraad. Ook heeft de winkel veel speelgoed liggen. Het aanbod van boeken en kleding is niet zo heel groot maar het loont zich om er toch even tussen te snuffelen. De boekenafdeling en het huisraad vind je in de kelder. De kringloopwinkel in Driebergen is netjes gesorteerd en er werken vriendelijke mensen.

Kringloopwinkel Zeist

De kringloopwinkel in Zeist is een grote kringloopwinkel en deze kennen we onder andere van de documentaire. Er is van alles te vinden en het assortiment is zeer uitgebreid. Vooral klein huisraad en boeken zijn interessant om te bekijken en ik kom er altijd met iets vandaan. De antieke spullen worden in een speciale ruimte gezet en zijn gewoon voor geïnteresseerden te koop. Ik vind het altijd weer spannend wat ik bij deze kringloop tegenkom. Het kledingaanbod vind ik aan de magere kant en daarvoor zou ik deze kringloop niet speciaal bezoeken. Voor de kinderen is het ook leuk om er te shoppen want de kringloopwinkel in Zeist heeft een grote speelgoedafdeling. En wat ook niet geheel onbelangrijk is, een toilet. Zeker fijn wanneer je net zoals ik een eindje hebt gereden.

Kringloopschatten

Kringloopschatten Driebergen-Zeist

Op de foto hierboven staan mijn kringloopschatten en met het vintage vaasje met hertjes ben ik nog het meest blij. De twee voorraadbussen en het vintage vaasje waren het duurst, zij kosten €3,50 per stuk. Toen ik ze kocht zagen ze er niet uit maar na een sopje staan ze te pronken op mijn kast. Voor de overige spulletjes heb ik rond €1,50 betaald. Ik vond het een geslaagde dag en de volgende keer neem ik jullie mee naar een andere kringloop.

Adressen:
Kringloop Driebergen: Traay 49C 3971 GC Driebergen-Rijsenburg
Kringloop Zeist: Johannes Postlaan 4, 3705 LN Zeist

Succes met schatgraven!

Liefs Debbie

Spread the love

You may also like

1 comment

Kringloop Twello & Biologische Appeltaart - world of bliss 19 juli 2018 - 18:29

[…] Journey […]

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00